ARENARACER Dark Desert II gamer szék

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Albert Jozsef
2023.03.19
Nem olcsó, de megéri az árát. Már majdnem 4 hónapja használom ezt a széket és elégedett vagyok, nem volt semmi problémám vele, ez egy nagyon kényelmes szék. Nem igazán egy "gamer" szék, hanem inkább egy igazgatoi-irodai szék. Bementem a bemutatóterembe és több széket is kipróbáltam, de vagy túl széles, vagy túl kicsi, vagy túl nagy, vagy túl műanyagos volt. Azonkivul szükségem van arra, hogy a karfa állítható legyen, nem kedvelem a székeket amelyeknek fix karfája van.
Láttam ezeket a modern és nagyon drága székeket is, ahol az alja üresebb a nagyobb "légáramlás" érdekében. Nos, én inkább egy kényelmes székre ülök mint valami lyukas fémszékre, csak azért hogy a hátsóm több levegőt kapjon, és nehogy izzadjak nyáron.
Előnyök: Számos állítható funkcióval rendelkezik.
Emellett nagyon tartósnak tűnik."

Home office" környezetben dolgozom, így naponta 8-10 órát kell ülnöm a munkámhoz. Ez a szék megéri a pénzét, a "gamer", csak egy márkás dolog, általában nem vásárolnék "gamer" székeket, mivel csak szépen néznek ki de a minőségük.......
Hátrányok: További színekre van szükség.
A zöld borzalmasan néz ki, és az van a bemutatóteremben. Kinek van zöld bútora, zöld iroasztal, zöld szőnyege esetleg, hogy a zöld szék passzoljon a szoba általános zöldjéhez?.
Mindenkinek ajánlom, hogy adjon egy esélyt ennek a széknek, mert a barna színű szép, a zöld borzalmas.
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza
officeplaza-hu a FAVI.hu-n