Jelszó emlékeztető
   Kiemelt Akcióink
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Ingyenes házhoz szállítás Budapesten

   Házhozszállítás - MPL

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénileg megállapított akciós árat tudunk biztosítani, mely minden esetben előzetes kalkulációt igényel.

   Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

   Szék összeszerelés

   Az irodai forgószékek dobozban érkeznek. Előzetes egyeztetés alapján, összeszerelést vállalunk a megrendelt termékekre, az alábbi bruttó felárak szerint:

   1-5 darab forgószék esetén: 3.490 Ft/db

   6-20 darab forgószék esetén: 2.490 Ft/db

   21-40 darab forgószék esetén: 1.490 Ft/db

   40 darab forgószék rendelése felett kérje egyedi ajánlatunkat

   Házhoz szállítás

   Szolgáltatásaink

   Forgószék összeszerelés

   Ingyenes házhoz szállítás

   Készpénzes, bankkártyás, átutalásos fizetési lehetőségek

   Mennyiségi kedvezmény

   Házhoz szállítás Magyarország egész területére!


   A megrendelt termékeket raktárkészletünktől függően rendeléstől számítva 24 - 48 órán belül házhoz szállítjuk! Minden megrendelés esetén telefonon tájékoztatjuk vásárlóinkat a várható kiszállítási időpontról. Az Ön igényeinek megfelelően többféle szállítási lehetőség közül választhat.


   Személyes átvétel bemutatótermünkben

   A megrendelt termékek személyes átvétele nyitvatartási időben, a 1135 Budapest, Frangepán u. 84/C. címen található bemutatótermünkben. Kérjük, várja meg az értesítést, hogy megrendelése mikortól vehető át!

   Bemutatótermünkben készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni. Személyes átvétel esetén természetesen nem számolunk fel semmilyen extra költséget!

   Kérjük vegye figyelembe, hogy személyes átvételre az átvételi értesítéstől számított 3 munkanapon belül van lehetősége.

   Személyes átvétel


   Házhoz szállítás Budapesten

   Budapesten a bruttó 30.000 Ft feletti megrendeléseket ingyenesen házhoz szállítjuk!

   A 10.000 Ft - 30.000 Ft közötti megrendeléseket bruttó 1.490 Ft-os szállítási költség ellenében szállítjuk ki, a 10.000 Ft alattiakat pedig bruttó 1.990 Ft-os áron.

   A házhoz szállítás minden esetben előzetes egyeztetés alapján, munkaidőben történik.


   Házhoz szállítás Budapesten kívül

   A Magyar Posta futárszolgálata (MPL) intézi a kiszállítást Budapest területén kívül, Magyarország egész területére. A csomagra törékeny minősítés, értékbiztosítás, és időgarancia vonatkozik, mely alapján kézbesítéstől számítva legkésőbb két munkanap alatt eljut a címzetthez. Ha kézbesítéskor nem tartózkodik a megadott címen, átveheti megrendelését a legközelebbi postán, vagy igény szerint kérheti a kézbesítés megismétlését is. Kérés esetén a csomagot az Önhöz legközelebbi postán is átveheti.

   A szállítási költség az MPL díszabása szerint alakul, melyet 200.000 Ft feletti megrendelések esetén teljes métékben átvállalunk Öntől, 50.000 Ft alatti megrendelések esetén bruttó 1.990 Ft, 50.000 - 200.000 Ft közötti megrendelések esetén pedig bruttó 2.990 Ft.


   Egyéb szállítási mód

   Nagyobb mennyiségű irodai szék megrendelése esetén közvetlenül a gyártó szálítja ki a termékeket, előzetes időpont egyeztetése után. Erről a megrendelőt előre tájékoztatjuk, a szállítási díjak pedig a Budapesten belüli vagy kívüli díjak alapján alakulnak.

   Egyedül öltözőszekrények megrendelése esetén alkalmazunk a fentiektől eltérő szállítási költséget, mely a megrendelt öltözőszekrények darabszámától függ, ennek díjszabásáról kollégáink tudják tájékoztatni elérhetőségeinken.


   Kérjük házhoz szállítás esetén a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a terméken sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot!

   Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése merülne fel, keressen minket elérhetőségeinken!

   E-mail: info@officeplaza.hu
   Telefon: +36 (1) 788 7805
   Mobil: +36 (20) 412 8277
   Fax: +36 (1) 796 0938

   Személyesen: 1135 Budapest, Frangepán u. 84/C. Iroda II. (Bejárat a Szent László utca felől)


   Az Office Plaza webáruház a teljes vásárlási folyamat során minőségi szolgáltatást nyújt Önnek. Ez alól természetesen a szállítás és átvétel sem lehet kivétel!

   Amikor Ön megrendel tőlünk egy terméket, rendszerünk értesítést küld ügyfélkapcsolati munkatársainknak. Kollégáink haladéktalanul ellenőrzik a termék elérhetőségét, majd azonnal értesítik Önt a házhoz szállítás várható időpontjáról. Amennyiben a megrendelt terméket raktáron tartjuk, akár 24 órán belül ki is tudjuk szállítani.

   Persze, ha Önnek úgy kényelmesebb, bemutatótermünkben személyesen is átveheti a rendelt termékeket, ez esetben természetesen nem számolunk fel szállítási költséget. Ismerje meg nyitvatartásunkat! Nem szeretnénk, ha Ön feleslegesen fáradna, ezért kérjük, személyes átvétel esetén is várja meg értesítésünket a termék elérhetőségéről!


   Hogyan fizethet? Ahogy Önnek a legkényelmesebb!


   Az Office Plaza webáruházban egy egyszerű regisztráció után lehetősége van internetes bankkártyás fizetésre, így a vásárláshoz nincs szükség se készpénzre, se személyes találkozásra. Bemutatótermi személyes átvétel választásakor számláját készpénzzel és bankkártyával is rendezheti.

   Válassza a házhoz szállítást Budapesten! Hisszük, hogy az Office Plaza az irodai beszerzés legkényelmesebb módját biztosítja Önnek. Éppen ezért 30.000 forint feletti rendeléseit Budapesten ingyenesen kiszállítjuk az Ön által megjelölt címre, előzetes egyeztetés után, munkaidőben.

   Kérjen kiszállítást bárhol Magyarországon! A Magyar Posta Logisztika (MPL) szerződött partnereként az ország egész területén legfeljebb két munkanapon belül házhoz szállítjuk rendelését. A csomagra törékeny minősítés, értékbiztosítás és időgarancia is vonatkozik, így Ön nyugodtan hátradőlhet, hiszen rendelése teljes biztonságban van! Kérése esetén a csomagot az Önhöz legközelebbi postán is átveheti. A postaköltség 50.000 forint alatt 1.990 forint, 200.000 forintig 2.990 forint. 200.000 forint rendelési érték felett a házhoz szállítás díjtalan!

   Teljes irodáját tőlünk rendezi be? Minden munkatársának tőlünk rendel forgószéket? Kérjen egyedi ajánlatot! Tömeges rendelés esetén mennyiségi kedvezményeket biztosítunk, a kiszállítást pedig közvetlenül a gyártó raktárából intézzük. Hívjon minket bizalommal!

   Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, ezért kérjük, bármilyen kérdéssel forduljon az Office Plaza ügyfélkapcsolati munkatársaihoz elérhetőségeinken!