Jelszó emlékeztető
   Kiemelt Akcióink
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Ingyenes házhoz szállítás Budapesten

   Házhozszállítás - MPL

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 20.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénileg megállapított akciós árat tudunk biztosítani, mely minden esetben előzetes kalkulációt igényel.

   Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

   Szék összeszerelés

   Az irodai forgószékek dobozban érkeznek. Előzetes egyeztetés alapján, összeszerelést vállalunk a megrendelt termékekre, az alábbi bruttó felárak szerint:

   1-5 darab forgószék esetén: 2490 Ft/db

   6-20 darab forgószék esetén: 1290 Ft/db

   21-40 darab forgószék esetén: 990 Ft/db

   Garancia

   Szolgáltatásaink

   Forgószék összeszerelés

   Ingyenes házhoz szállítás

   Készpénzes, bankkártyás, átutalásos fizetési lehetőségek

   Mennyiségi kedvezmény

   Az Office Plaza a teljes vásárlási folyamat során minőségi szolgáltatást nyújt Önnek. Webáruházunk csak kiváló minőségű, első osztályú termékeket forgalmaz, amelyekre minden esetben gyártói garancia vonatkozik. Ennek időtartama változó: 1-3 év.

    

   Irodagépeink minden esetben mellékelt jótállási jeggyel érkeznek, amelyen a garanciális szerviz elérhetőségeit is feltüntették. Meghibásodás vagy minőségi kifogás esetén a garancia ezen helyeken érvényesíthető.

   Irodai székeink esetében a garancia a vásárlást igazoló számla ellenében érvényesíthető. Az ügyintézés megkezdéséhez kérjük, panaszát e-mailben jelezze nekünk. Ahhoz, hogy panaszát a lehető legrövidebb időn belül orvosolhassuk, kérjük levelében írja meg a termék nevét, típusszámát, a vásárlás időpontját, részletezze a problémát, és ha lehetséges, mellékeljen képet is a hibáról.

   Kollegáink bejelentését követően 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, egyeztetnek a gyártóval, majd megteszik a szükséges lépéseket a szék javítására vagy cseréjére vonatkozóan. Öntől mindez semmilyen további utánajárást nem igényel, a javítandó széket a garancia keretében szállítjuk el és vissza, a pótalkatrészek postázása Önnek szintén nem kerül semmibe.

   Kérjük, tartsa észben, hogy az irodaszékeken végzett módosítások (pl. átkárpitozás) a garancia elvesztését vonják maguk után!

   Amennyiben az Ön tőlünk vásárolt irodaszékére már lejárt a garancia, a javítás és alkatrészpótlás ügyében akkor is forduljon hozzánk bizalommal. Szívesen segítünk!