Jelszó emlékeztető
   Kiemelt Akcióink
   Tanúsítvány
   SSL Certificate
   Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
   Ingyenes házhoz szállítás Budapesten

   Házhozszállítás - MPL

   A megrendelt termékeket rendeléstől számítva 24/48 órán belül házhoz szállítjuk raktárkészletünkől függően!

   Budapesten 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES!

   Házhoz szállítással kapcsolatos további információk és díjak itt...

   Mennyiségi kedvezmény

   Nagyobb mennyiség rendelése esetén egyénileg megállapított akciós árat tudunk biztosítani, mely minden esetben előzetes kalkulációt igényel.

   Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

   Szék összeszerelés

   Az irodai forgószékek dobozban érkeznek. Előzetes egyeztetés alapján, összeszerelést vállalunk a megrendelt termékekre, az alábbi bruttó felárak szerint:

   1-5 darab forgószék esetén: 3.490 Ft/db

   6-20 darab forgószék esetén: 2.490 Ft/db

   21-40 darab forgószék esetén: 1.490 Ft/db

   40 darab forgószék rendelése felett kérje egyedi ajánlatunkat

   100% Garancia

   Szolgáltatásaink

   Forgószék összeszerelés

   Ingyenes házhoz szállítás

   Készpénzes, bankkártyás, átutalásos fizetési lehetőségek

   Mennyiségi kedvezmény

   Teljes körű garanciális ügyintézés

   Az Office Plaza a teljes vásárlási folyamat során minőségi szolgáltatást nyújt Önnek! Webáruházunk csak kiváló minőségű, első osztályú termékeket forgalmaz, melyekre minden esetben gyártói garancia vonatkozik. Ezen időtartam alatt teljes körű garanciát vállalunk partnereinkkel együtt minden nálunk vásárolt termékre. 100% Garancia

    

   Irodagépeink minden esetben mellékelt jótállási jeggyel érkeznek, amelyen a garanciális szerviz elérhetőségeit is feltüntették. Meghibásodás vagy minőségi kifogás esetén a garancia ezen helyeken érvényesíthető.

   Irodai székeink esetében a garancia a vásárlást igazoló számla ellenében érvényesíthető. Az ügyintézés megkezdéséhez kérjük, panaszát e-mailben jelezze nekünk. Ahhoz, hogy panaszát a lehető legrövidebb időn belül orvosolhassuk, kérjük levelében írja meg a termék nevét, típusszámát, a vásárlás időpontját, részletezze a problémát, és ha lehetséges, mellékeljen képet is a hibáról.


   Az irodai székek garanciális ügyintézését az alábbi módon tudjuk intézni:


   • A garanciális elbírálást követően a meghibásodott alkatrész helyett új cserealkatrészt küldünk futárral, természetesen díjmenetesen. Ez esetben az alkatrész cseréjéről Önnek kell gondoskodnia.
   • A problémás irodai széket előzetes bejelentést követően nyitvatartási időben elhozza bemutatótermünkbe, a javítást helyben elvégezzük, a várható javítási időről tájékoztatjuk (a kisebb hibákat akár azonnal orvosoljuk). Amint elkészültünk irodai székével, értesítjük, hogy mikortól veheti át. Ez esetben az irodai szék el- és visszaszállításáról Önnek kell gondoskodnia, illetve futárral történő szállítás esetén a szállítási költséget Ön vállalja.


   Kollegáink bejelentését követően 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, egyeztetnek a gyártóval, majd megteszik a szükséges lépéseket a szék javítására vagy cseréjére vonatkozóan. A garanciális ügyintézés megkönnyítése érdekében kérjük töltse ki itt letölthető garanciális bejelentőnket, és képekkel mellékelve küldje el nekünk e-mailben.

   Amennyiben az Ön irodai székére már lejárt a garancia, a javítás és alkatrészpótlás ügyében akkor is forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk! A lejárt garanciájú irodai szék javítását minden esetben egyedi árajánlat alapján végezzük, ezzel kapcsolatban érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

   Kérjük, vegye figyelembe, hogy az irodaszékeken végzett módosítások (pl. átkárpitozás) a garancia elvesztését vonják maguk után!

   Termékcsere információ

   Ha valamilyen okból nem tetszik Önnek a megrendelt termék, akkor természetesen a hatályos jogszabályok alapján átvételtől számított 14 napon belül lehetőséget biztosítunk a termék cseréjére. Ennek feltétele, hogy a cserélni kívánt terméket sértetlen, eredeti állapotában visszajuttassa részünkre a gyári csomagolásában.

   Abban az esetben, ha a termék a gyári értékesítésre szánt kiviteltől eltér (pl. irodai székek esétén a szék összeszerelésre került), a termék számlán szereplő bruttó vételárából 10% kezelési költséget levonunk, mivel ez esetben a terméket értékcsökkentként tudjuk csak értékesíteni. Ha a cserélni kívánt termék nem sértetlen, ennél nagyobb mértékű kezelési költséget számíthatunk fel, vagy megtagadhatjuk a visszavételét.

   A cserélni kívánt termék el- és visszaszállításáról Önnek kell gondoskodnia, illetve futárszolgálat igénybevétele esetén ennek díját is Önnek kell vállalnia. Kérjük vegye figyelembe, hogy a jogszabály csak magánvásárlókra vonatkozik, így cégek és nem természetes személyek esetén ezzel nem tud élni.

   E-mail címünk kifejezetten garanciális ügyintézésre: garancia@officeplaza.hu