Főnöki forgószék

Főnöki forgószékeink a cégvezető illetve irodavezető irányítási munkája során használt egyik legfontosabb eszköze. Gázliftes, hintamechanikás, deréktámaszos, magas háttámlás, kényelmes, elegáns megjelenésű, jellemzően több fajta színben választható. Tovább olvasok a főnöki forgószékekről...


38termék

UNIQUE EXPANDER ergonomikus irodai szék

Rendelhető
74 795 Ft + ÁFA 94 990 Ft
 
38termék

Egy felsővezetőt nem kizárólag a teljesítménye minősít. Egy főnök akkor megnyerő, ha minden megnyilvánulása magabiztosságot sugall. A karizmatikus döntéshozó nem hivalkodik, egyszerű és igényes eleganciát sugároz. Ez árad a mozdulataiból, beszédmódjából: tekintélyt parancsol, környezetében pedig olyan tárgyakkal veszi körül magát, amelyek tekintélyét még magasabbra emelik. Ez igaz az öltözködésre, sok esetben a gépjárműre, és mindenek felett a munkakörnyezetre, így forgószékére is. Nem mindegy, milyen asztalnál és milyen főnöki székben ül. Nemcsak azért, mert egy kényelmetlen irodában nem lehet felelős és sok ember életére hatással levő döntéseket hozni. Azért is, mert egy döntéshozó igényessége meghatározza a vállalati kultúra milyenségét is.

Kényelem, elegancia és hatékonyság: ez a hármas elv vezérelt minket főnöki forgószékeink kínálatának összeállításánál. Olyan irodai foteleket válogattunk össze Önnek, amelyek a legmagasabb presztízsű és a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelnek. Széles kárpitválasztékunkban megtalálható többféle szövet, textilbőr, poliuretán műbőr, a legigényesebbek pedig marhabőr, bivalybőr és más exkluzív valódi bőr kárpitok közül is választhatnak. Kartámaszaink és karfáink választéka szintén bőséges, a hagyományos műanyagtól a krómozott acélon át a bükkfáig és egzotikus faanyagokig terjed, míg a lábcsillagok erősített műanyag, acél és fa kivitelben készülnek. Kínálatunkban megtalálják az utóbbi években újból divatba jött faberakásos főnöki forgószékeket, valamint a hatalmas, erős és erőt sugárzó, 250 kilogramm testtömegig hitelesített CHAIRMAN 401 főnöki forgószéket is.

A főnöki forgószékek nem kizárólag vezető beosztásban dolgozók és döntéshozók munkaeszközei lehetnek. Ajánljuk őket mindazoknak, akiknek az iroda a második otthonuk, akik korán reggel már bent vannak és késő este ők távoznak utoljára. Vagy akár azoknak, akik otthon dolgoznak és mindennap 8 órát ülnek. Kényelem, elegancia, egészség és hatékony munkavégzés – kompromisszumokra pedig itt semmi szükség.


© officeplaza.hu - Office Plaza - Főnöki Forgószék

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
64 990 Ft - 229 900 Ft
Kipróbálható bemutatótermünkben
Gyártó
Anyag
Terhelhetőség
Deréktámasz
Ülésmélység
Karfa
Mechanika
Váz színe
Kárpit színe
officeplaza-hu a FAVI.hu-n